contact: gotanasronull@nullgmail.com

Inteligentní výuka s interaktivními tabulemi

Slova "Interaktivní tabule" nebo "SmartBoard" byly hodil asi ve školních zasedání rady a učeben často pro lepší část desetiletí, ale teprve v posledních několika letech byly tyto modernizované tabule skutečně neuchytil ve skutečných učebnách.

Už to není opeření technologie, interaktivní tabule se objevují ve stále větším počtu učebnách, učitelé se snaží zapojit děti a učit je pomocí tohoto živého a aktivní technologii.

Takže, co jsou zač?

Porozumění je interaktivní tabule

Interaktivní tabule (jedna populární značka je SmartBoard) je velký, interaktivní displej, který je připojen k počítači. Uživatelé jej ovládat pomocí nástrojů, jako je jehla nebo pero, nebo v některých případech dokonce prsty. Nabízí možnosti pro správu učení informace ve velkém měřítku.

Zjednodušeně řečeno, zařízení je použit pojem základní tabuli nebo tabuli a umožňuje uživatelům manipulovat zobrazené informace - bez přepisování a mazání. Například, v některých případech, rovnice lze přetáhnout na nových místech nebo jinak upravil. Ale moc interaktivní tabule je daleko přesahuje tento jednoduchý matematický příklad.

Otevírání Kreativity

Betsy Weigle, čtvrtina-grade učitel a okresní SmartBoard trenér ze státu Washington, řekl, že interaktivní tabule nabízejí příležitost pro studenty, aby "získat praktické zkušenosti s osnov pokud učitel implementuje je s nimi nakládáno správně. Nicméně, opravdu dostat technologie do rukou studentů (což by mělo být vždy primární cíl) znamená více než což jim umožňuje manipulovat s obrázky určené učitelem. "

Během uplynulého roku, Weigle použil přiř...

Continue Reading

Semleges és rusztikus stílusú ünnepe a futball

Ma boldog vagyok, hogy megosszák egymással a semleges és rusztikus futball párt, amely indítja szezontól stílusban. Graphics Vintage stílusú, semleges színekkel segítve, hogy ez egy univerzális konfiguráció minden csapat, amit egy rajongó. Keverjük a színeket a csapat lesz a kedvenc játék könnyű ételeket és pártja lesz kapcsolva egy nagyszerű kezdet! papír lampion

PARTY KIEMELT figyelni:

  • Könnyen elkészíthető csokoládé mandulával foci (mandula és csokoládé royal!)
  • Terraria praktikus fa feliratú popcorn táska készült ropogós chips, fritos tapogat és a forgalom tortilla
  • Gyors Football "húzza" nyomtatható matricák szendvics táskák és vasalható pamut táska eltávolítása
  • Papír lámpák alakú labdarúgó látható oszlopok horganyzott tartály mesterséges stukkó búzafű

Volt annyira szórakoztató tervezi ezt a Vintage labdarúgó párt egy csoportja kollégák a férjemtől. És "azt kérte, hogy egy ünnep a futball, és most, hogy már költözött Wisconsin, tudom, hogy már több Packers fanatikusok ide! Elkezdtem meghívja növények a futball ünnepe volt a rusztikus és kopott. Szeretem a régi T-shirt sport úgy néz ki, kopott, és ez volt a szempont, hogy az alaphangot az egész esemény. azt akartam, hogy az tükrözze a labdarúgó fesztiválon és megpróbáltam "cool" és "aranyos" Mi figyelembe véve papír lámpák.

Azt akartam, hogy fenntartsák a semleges palettát, így volt az összes szín a csapat. Ez annyira szórakoztató dolgozni, mert ez egy keverék barna, barna, fehér, krém. Magától a lakberendezés és senki sem elég könnyen keverednek a színek a csapat. Lehet keverni a szövetb...

Continue Reading

Minden, amit tudnia kell a kicsi kovácsoltvas csillárral

Minden, amit tudnia kell a kicsi kovácsoltvas csillárral A vas és acél egyértelműen sokkal olcsóbb a kovácsolt vashoz képest. De tudtad-e, hogy a 13. század elejéig nyúlik vissza a kapukhoz és a barikádéhoz a keménység miatt? A londoni Westminster-apátság jó példája. Napjainkban még mindig széles körben használják a kemény konyhai edényeket, mint a fazékállványok, péksütemények, borospolcok. Díszítő jellegűek, például gyertyatartók, kovácsoltvas csillárok világítása és függönyrudak. És persze a kapukhoz, asztalokhoz és ágyakhoz, bár- és bárszékhez a stabilitásukért. A korábbi beszámolók szerint, amikor a nyugati történelem""vas"-járól beszélünk, lényegében arról beszélünk. A 15. században bevezetett öntöttvas volt a jó alternatíva, mivel sokkal olcsóbb volt. De sajnálatossága miatt kizárólag triviális célokra használták, és mégis vevők is használják. ""Kovácsolt""mint""a""kovácsolás"szó jelentése a"kovácsoltvas"kifejezésben, tehát a"vasalat"szinonimája", és a népszerű beszámolók szerint népszerű árucikkként Angol állampolgárok által. A kovácsok szorgalmasan dolgoztak a vasat, és a 17. és 19. század között számos formát és változatot hoztak létre különböző alkalmazásokhoz.

De mivel a kovácsoltvas nem göndör, mivel hegesztésre vagy kovácsolásra alkalmatlanná vált, mint az acél és az öntöttvas, termelése folyamatosan csökkent, és végül az 1974-ben bezárták az utolsó vasművet Nagy-Britanniában. Jelenleg az olcsó kovácsoltvas csillár és más díszítőelemek a bútorüzletben valóban öntöttvasból vagy enyhe acélból készülnek. Azér...

Continue Reading

Hogyan tisztítsa meg a belsejét a jármű (szőnyegek, ülések, stb)

Ahogyan mi nem tetszik tisztítás házunk, a jármű karbantartása és friss nélkül másik alom, port és a foltokat még nehezebb. Általában hoztak létre napi, vagy tervezi, hogy tisztítsák meg a helyüket, de nem úgy tűnik, hogy képes összegyűjteni az erőnket, és ugyanez vonatkozik a kocsinkat. Azonban autóink lett a káosz nagyon gyors.

Kávéfoltok, élelmiszer morzsa, véletlenszerű táskák és ruhák, iratok, nyugták és Isten tudja, mit viszont szép és csinos autó egyetlen hatalmas káosz ami vagyunk zavarban, hogy valaki egy kört. Extra stop tábla, és hozta a víz cipő csinálnak piszkos szőnyegek. Az ülések nagyon csúnya, ha nem mossa őket egy darabig is.

Mindannyian porszívózás szőnyegek, kanapék tiszta és por a bútorok házunk. És miért nem teszünk nagyjából ugyanazokat a dolgokat, de egy játékautó? Nem tudom, mi az oka, hogy az, de úgy tűnik nem tudjuk, hogy képes erőfeszítéseket tenni, és valóban menteni egy kis időt, hogy tisztítsa meg az autó belsejét.

Ugyanakkor szükség van a rendszeres és nem csak azért, mert senki sem szereti a rendetlen kört jármű, hanem azért is, mert közvetlen hatással az egészségre. És az új jármű takarítás, termékek és berendezések dolgozni sokkal könnyebb, így teljesen tartani az autót tisztán belső szentelni minimális erőfeszítést, ha egy ilyen szokás. Válasszon hétvégi végrehajtani egy mély tisztítást havonta egyszer vagy gyakrabban azonban szükség van rá, és vállalják, hogy a szerepét, valamint az összes többi egyéni házimunkát.

Csakúgy, mint a mozgó gyepen vagy mossa ruháit. Elég kellemetlen kötelesség, nem igaz? De ez, ugye? Címzése...

Continue Reading