contact: gotanasronull@nullgmail.com

Hogyan tisztítsa meg a belsejét a jármű (szőnyegek, ülések, stb)

Ahogyan mi nem tetszik tisztítás házunk, a jármű karbantartása és friss nélkül másik alom, port és a foltokat még nehezebb. Általában hoztak létre napi, vagy tervezi, hogy tisztítsák meg a helyüket, de nem úgy tűnik, hogy képes összegyűjteni az erőnket, és ugyanez vonatkozik a kocsinkat. Azonban autóink lett a káosz nagyon gyors.

Kávéfoltok, élelmiszer morzsa, véletlenszerű táskák és ruhák, iratok, nyugták és Isten tudja, mit viszont szép és csinos autó egyetlen hatalmas káosz ami vagyunk zavarban, hogy valaki egy kört. Extra stop tábla, és hozta a víz cipő csinálnak piszkos szőnyegek. Az ülések nagyon csúnya, ha nem mossa őket egy darabig is.

Mindannyian porszívózás szőnyegek, kanapék tiszta és por a bútorok házunk. És miért nem teszünk nagyjából ugyanazokat a dolgokat, de egy játékautó? Nem tudom, mi az oka, hogy az, de úgy tűnik nem tudjuk, hogy képes erőfeszítéseket tenni, és valóban menteni egy kis időt, hogy tisztítsa meg az autó belsejét.

Ugyanakkor szükség van a rendszeres és nem csak azért, mert senki sem szereti a rendetlen kört jármű, hanem azért is, mert közvetlen hatással az egészségre. És az új jármű takarítás, termékek és berendezések dolgozni sokkal könnyebb, így teljesen tartani az autót tisztán belső szentelni minimális erőfeszítést, ha egy ilyen szokás. Válasszon hétvégi végrehajtani egy mély tisztítást havonta egyszer vagy gyakrabban azonban szükség van rá, és vállalják, hogy a szerepét, valamint az összes többi egyéni házimunkát.

Csakúgy, mint a mozgó gyepen vagy mossa ruháit. Elég kellemetlen kötelesség, nem igaz? De ez, ugye? Címzése...

Continue Reading

Semleges és rusztikus stílusú ünnepe a futball

Ma boldog vagyok, hogy megosszák egymással a semleges és rusztikus futball párt, amely indítja szezontól stílusban. Graphics Vintage stílusú, semleges színekkel segítve, hogy ez egy univerzális konfiguráció minden csapat, amit egy rajongó. Keverjük a színeket a csapat lesz a kedvenc játék könnyű ételeket és pártja lesz kapcsolva egy nagyszerű kezdet! papír lampion

PARTY KIEMELT figyelni:

  • Könnyen elkészíthető csokoládé mandulával foci (mandula és csokoládé royal!)
  • Terraria praktikus fa feliratú popcorn táska készült ropogós chips, fritos tapogat és a forgalom tortilla
  • Gyors Football "húzza" nyomtatható matricák szendvics táskák és vasalható pamut táska eltávolítása
  • Papír lámpák alakú labdarúgó látható oszlopok horganyzott tartály mesterséges stukkó búzafű

Volt annyira szórakoztató tervezi ezt a Vintage labdarúgó párt egy csoportja kollégák a férjemtől. És "azt kérte, hogy egy ünnep a futball, és most, hogy már költözött Wisconsin, tudom, hogy már több Packers fanatikusok ide! Elkezdtem meghívja növények a futball ünnepe volt a rusztikus és kopott. Szeretem a régi T-shirt sport úgy néz ki, kopott, és ez volt a szempont, hogy az alaphangot az egész esemény. azt akartam, hogy az tükrözze a labdarúgó fesztiválon és megpróbáltam "cool" és "aranyos" Mi figyelembe véve papír lámpák.

Azt akartam, hogy fenntartsák a semleges palettát, így volt az összes szín a csapat. Ez annyira szórakoztató dolgozni, mert ez egy keverék barna, barna, fehér, krém. Magától a lakberendezés és senki sem elég könnyen keverednek a színek a csapat. Lehet keverni a szövetb...

Continue Reading